Veikko Stöckel ja unkarilainen ylpeys

Dima

Vilkaisin Facebookin Tanssi-ryhmään tarkistaakseen onkos tullut mitään uutta. Huomasin Oululaisen Veikko Stöckelin ilmoituksen tanssikuvauksesta. Äkkiähän muistui mieleen, että hänen kuvaustyylinsä on aika pitkälti sama kuin minun. Joten pitäähän tässä hieman mainostaa Oulun suuntaan. Olin itsekin vähän aikaa sitten Oulussa, tanssinopettajiksi valmistuvien kavereiden luona. Jos tarvitsette innokasta kuvaajaa Oulun seudulla, oli aihe mikä vaan, niin äkkiä yhteyttä Veikkoon.

Samalla tekisi mieli kertoa tästä kuvasta. Itse olen unkarilaisten miesten tanssien suuri fani. Unkarilaisilla miestanssijoilla on mielestäni paras karisma. Miehillä on vahva itsevarmuus ja voima liikelaaduissa. Vaikka kuvassa on vangittu paritanssiosuus, silti pojan ilme pisti vahvasti kun kahlasin kuvat läpi. Pojassa hehkuu itsevarmuus ja ylpeys oman kulttuurin kansantanssista. Samoin tytön ilmeessä on aito nautinto olla pojan vietävänä. Ainoa harmi tässä kuvassa on, että puuttuu tytön ja pojan välinen katsevuorovaikutus. Jos kamera olisi saanut senkin tilanteen vangittua nykyisen lisäksi, olisi aivan mainio tilanne. Mutta tyydyn nyt tuohon pojan ilmeeseen. Siinä on aitoa itsevarmuutta.

One thought on “Veikko Stöckel ja unkarilainen ylpeys

  1. Hey Dima! Tykkään blogistasi kovasti. Tulee tarkistettua monasti päivässä, josko jotain uutta jo olisi. Tässä bloggauksessa kerrot Veikon kuvasta ja siitä että kuvaustyylisi on samankaltainen. Itseäni kiinnostaisi josko voisit tuota tyyliäsi vaikka vähän avata meille muille seuraavissa postauksissa. Se vois olla mielenkiintoista luettavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *