Hei, olen matkalla…

Tervetuloa matkapäväkirjaani 🙂

Tapanani on kirjoittaa reissuillani päivän tapahtumista, jotta matkoja olisi helppo muistella. Mutta samalla tämä toimii pääviestimenä ystävilleni ja sukulaisilleni reissun aikana. Eikä myöskään reissun jälkeen tarvitse jokaiselle kertoa yhä uudelleen ja uudelleen reissun tapahtumien yksityiskohtia. Vaan kaikki löytyy tästä matkapäiväkirjastani.

Myös matkaseuralaisillani on mahdollisuus kirjoittaa omalla nimellä. Näin tähän tallentuu koko matkaseurueen ajatukset ja tarinat. Twitteristä on tullut helpompi ja tehokkaampi viestintäväline. Joten olen rakentanut tähän twitter-integraation, joka poimii matkaseuralaisten twiittejä reissukohtaisesti sovitun hashtagin avulla.

Matkablogit koostuvat kahdesta osiosta. Toinen on matkakuvaussivu, jossa kerrotaan matkan taustoista ja suunnitelmista. Ja toinen osio on blogipostaukset, jossa ovat varsinaiset reissun merkinnät. Lukijoilla on mahdollisuus kommentoida kaikkia matkakuvauksia ja artikkeleita ilman rekisteröintiä. Tervehdykset, vinkit ja neuvot ovat lämpimästi tervetulleita.

Joskus reissun aikana valokuvia ei aina ole mahdollisuutta lisätä artikkeleihin. Pyrin kuitenkin lisäämään kuvat jälkikäteen aina kun on mahdollista. Kaikki reissukuvat löytyvät galleriastani.

Dima at Großglockner mountain

-Dima