Entrance ja Liikekielen kisa

Dima

“Hyvää iltaa” on pitkän mietinnän tulos, kun yritin keksiä miten avataan blogin ensimmäistä tekstiä. Lähtökohta oli Liikekielen Vuoden tanssikuva 2008 kilpailu, johon olin lähettävinään omia kuvia. Mutta syystä tai toisesta jäi kuitenkin lähettämättä. Monet kyselivät mielipiteitäni vuoden kilpailuraadin valitsemista kuvista. Joten päätin perustaa blogin, johon satunnaisesti yritän saada oudon aivotoimintani koukerot tekstiksi.

Kerronpa ensin omasta taustastani.

  • “Hei vaan kaikille, olen Dima ja harrastan kansantanssia.”
  • “Hei Dima!”

Ihan rohkeasti tunnustan rikkovani sen “säännön”, että kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantansseja ja sukurutsausta. Ihan käsittämätöntä missä valossa enemmistö kansalaisista pitää kansantanssia. Minä palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin, ihan varmasti palaan. Kansantanssia olen harrastanut kohta puolin 13 vuotta. Nykyisin harrastan enemmän modernia kansantanssia. Taas möläytin asian, joka tuskin avaudu lukijalle. Eli moderni kansantanssi, sekin saa sijansa tässä blogissa myöhemmin.

… ja 13 vuoden kokemukseen ja osallistumiseni monenlaisiin kursseihin ja tapahtumiin vedoten, uskon olevani hyvin perillä tanssin saloista. Valokuvausta aloitin harrastaa vakavasti vasta 2004. Alku oli hieman tuskainen kun pokkarini ei tarjonnut kovin laajoja mahdollisuuksia. Sittemmin hankin digijärkärin ja mahdollisuudet sen kun menettivät rajoja. Paitsi kustannukset, mutta nekin ovat vain ajan ja hernarin kysymys. Pääosin valokuvaan tanssi- ja musiikkikonsertteja. Niitä on kuvattu konsertin ja paikan ehdoilla. Pitkä haaveeni on saada valokuvata tanssia kameran ja kuvaajan ehdoilla, kuitenkin puuttumatta tanssin ideaan ja fiilikseen.

Nyt olisi aika paneutua Liikekielen kisan tuloksiin, mutta taidanpa avata sille oman blogimerkinnän. Niin saisi eriteltyä asiat tosistaan. Entrance pysyköön entrancena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *