Keittiökoisat prkl!

Dima

Ollaan jo pitkään taistelleet keittiökoisien kanssa. Kaapit on putsattu ja jauhot on laitettu ilmatiiviisiin purkkeihin. Silti ne pirulaiset muhivat jossain. Todennäköisesti rakenteissa, joihin ei pääse käsiksi. Yritin vähentää niiden määrää päivittäisellä metsästysimuroinnilla. Ei, aina ne tulevat jostain. Yritin tuloksetta etsiä kaupoista koisa-ansoja. Mutta onneksi rakas googlemme tiesi mistä etsiä. Ja löytyi todella toimiva ansa edullisesti.

Liima-ansan houkuttimena toimii naaraan feromoni, eli teoriassa kaikkien urosten pitäisi jäädä tuonne jumiin. Käytännössä en enää nähnyt yhtääkään naarasta. Taisivat nekin jäädä ansaan. Biseksuaaleja.

Eli jos kärsit keittiö- tai jauhokoisaongelmasta, niin tämä auttaa. Mistä löytyy? Kaisla myymälästä!

Suuret kiitokset Kaislan väelle!

2 thoughts on “Keittiökoisat prkl!

  1. Nuo liima-ansat ovat olleet todella tehokkaita nappaamaan vapaana olevia koislia. Määrä väheni, mutta kokonaan eivät olleet kadonneet. Vaikka ollaan siivottu kaapit ja vaihdettu jauhot uusiin.
    Lopulta ongelma ratkes reittiöremontilla, joka oli muutenkin suunnitteilla. Paljastui, että koislat ovat muninneet ja toukat elivät kaappien ja seinien väleissä, joihin ei päässyt kaappeja irrottamatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *