Sydänkorvikset, mate ja varvaskenkulat

Amanda

Elina on lainaamassa jostain mukia. On näet aika korkata pieni vihreä termarini ja juoda sieltä ensimmäiset teet. Mate on ystävyyden juoma. Sitä siis nautimme. (Dims nukkuu autuaan unia lattialla…)

Olen valmistautunut matkaan tyypilliseen tapaani eli nukkumalla ” zero poäng”. Siinä saavuttaa kyllä tietynlaisen rauhankin. Kasaa hitaasti tavaroita (nopea hötkyily ei siinä väsymyksen tilassa onnistuisikaan), hyvästelee rakasta huonettaan, miettii mitä tuleman pitää – valmistautuu siis myös henkisesti matkaan. Pakkasin mukaan myös töitä – mutta onneksi työt ovat hyviä levyjä, joista täytyy valita, mitä soittaa uutuuslevyillassa jahka täältä tulemme takaisin. Otin mukaan myöskin Diman viime joulun joululahjan: puoliksi valmiin villasukan. Dima otti sen valmiin parin ja haasteena on saada pari vihdoin löytämään toisensa Diman jalasta. Tiedonantoja sukkien rakkaussuhten etenemisestä tullee myöhemmin.

Meillä on Elinan kanssa kummallakin uudet fivefingers-varvaskengät ja olemme kuin kaksi outoa marjaa, tai marjamätästä näine näkyvine varpainemme. Nyt Elina virittää mandoliinia ja harjoittelee otteita. I like. Maniska soi ja Ama näpyttää. Diman levollinen hengitys kuuluu läheltä ja kauempaa sekaisin suomea ja ruotsia ja pelikoneita ja käriseviä kaksivuotiaita! Tässä on pieni keidas.

On kiva lähteä reissuun. Kaikkein eniten odotan rakkaiden vanhojen tuttujen tapaamista. On mennyt monta vuotta siitä, että näin vuonon joka aamu kuukauden ajan Trondheimissa. Ihmisten lisäksi kai haluan tervehtää myös sitä vuonoa. Aamulla odottaessani Ellua ja Dimaa päätin juhlistaa reissuamme laittamalla tarrakorvikset korviin. Sydänkorvikset. Tästä tulee hyvä reissu.

2 thoughts on “Sydänkorvikset, mate ja varvaskenkulat

  1. Hyvä, että pääsitte keitaalle. Vanhana Viron reissuajana ja monia laivatemppuja oppineena voin todeta, ettei pelikoneitten vieressä voi oikein hyvin nukkua. Täytyy mennä niistä kauas. Mä oon ihan tuskasen huonosti ehtiny ja eritoten jaksanu valmistautua kantelokisoihin. Se on kivvaa ja hienoa, mutta kevätväsymys on valtava. Koitan tsempata ihteeni, vime yönä sain ees piisit jotenki kassaan. Nyt reenaan hetken, syön ja lähen ajamaan Eevalle autoa muuttotäytettäväkseen Karkkuun, aamulla jatkan Hesaan. Siellä oottaa perjantaina Kepan järestämä massaglobbaus kansanedustajille ja sit la on mun soitto ja sunnuntain hillun maailman kanssa kylässä enimmäkseen.

    Toivottavasti reissunne on eritoten kevätväsymyksen purkautumisreissu! Vaikka ei nummumisen kannalta (toivon toki, että sitäkin rupeatte pikkuhiljaa harrastamaan, ettekä liikaa valveilla kiekkuloi) mutta henkisen virkistymisen! En muistanu vielä sanoa, mutta on pieni mahis, että minäkin pääsisin kesäkuun lopussa käymään LOfooteilla! Se selviää ens viikolla, että pääsenkö. Kirjoitan, kun vanha täti konsanaan. Sellainen nyt vähän aikaa olenkin. Pää on lahoista lahoin ja janoaa lomaalomaalomaa!! Ens viikolla se sitä saa, ainaki pari päivää. Pus ja hal kaikille ja Gailellekin terkkuja, kun törmäätte!

  2. te ollete mun kaunis marjat, mun sydankorvikset ja rakastettu ystavia!!:)
    mita kello te olette talla huomena?
    mina haluan laitaa teille hyvaa ruokaa;)

Comments are closed.