2008-10-25 19:18:18

Dima

1500 ruplaa maksaneet neuvot eivät paljoa auttaneet. Kesti 45min päästää Novgorodista ulos. Navigaattori oli hyödytön, kun kartalla oli merkitty vain muutama tietä. Venäjällä kylttiopastus on mitä on. Otti päähän tämä koukkaus Novgorodiin. Kreml peruskorjauksessa ja museokylä meni kiinni 5 min ennen saapumista. Se olikin ykkösenä mielenkiinnon kohteena. Ja vielä tämä miliisi. Ne eivät taineet tehdä muuta kuin vakoilla kyseistä paikkaa. Olisivat ees merkanneet tiemuutoksen paremmin. Noh, pitää niidenkin “ansaita” elantonsa.
Hinta laatu suhde ravintolassa Vinnyi sad (viinipuutarha) oli parasta.
Kohta Pietarissa, poimitaan matkan varrelta sienet tädiltä.
Päivän fiilistäni kuvaa parhaiten päällä oleva Puhdin paita, jossa kirjavilla kirjaimilla lukee lempeästi Perkele.
Eero taas ajaa. Ennen Pietaria vaihdetaan takaisin. Nyt pieni lepo.
-Dima