2008-10-25 16:50:15

Dima

Venäjän mukavuuksia. Tie päättyy ja muuttuu yksisuuntaiseksi. Vaihtoehto tehdä ahdas u-käännös tai ajaa 10m yksisuuntaista parkkipaikalle, jossa yllättäen odottaa miliisi passissa. Toisen kerran samana päivänä. Itse onnistuin päivällä tekemään u-käännöksen juuri ennen miliisiä, mutta Dima ei ollut niin onnekas…

on nyt ollut kymmenisen minsaa selvittämässä mistä ajoi ja miten…

1500 ruplaa tai kortin menetys lahjus tästäkin “rikkeestä” sitten. Gotta love russia! Alkuperäinen lahjusbudjettimme, 2000 ruplaa, taisi juuri ylittyä-

seuraavaksi kohti Pietaria ja home concerttia, kunhan saamme nämäkin valtiovallan edustajat lahjottua. Korruptio, selvästikin tuntematon käsite Venäjällä. Saimmeko taaskaan sakkolappua? Emme tietenkään, suoraan omaan taskuun menee rahat… Hintaan tosin sisältyi neuvot, miten päästä kaupungista nopeasti pois.

– Eero