2008-02-21 19:28:54

Dima

Sori..en kirjoittanut koko päivään mitään. Oli muuta actionia, lähinnäkäsittelin kuvia koko Lviviin matkan ajan. Välillä torkahtaen. Sami oliinnostunut metsästämään mun kesken kuvansäädön nukahteluita. Eipä vieläonnistunut.
Lähtöaamu oli ihan rutiinihomma. Luvattiin herätä kasilta, muttatietenkin varsinainen herätys oli vasta ysin jälkeen. Eerikin puhelimensoittoäänenä on kiekkuva kukko. En muista kuinka monen kerran laitettutorkkutilaan.
Ennen varsinaista lähtöä käytiin kaupassa ostamassa matkaeväitä.Itse ostin jonkinlaisia tuliaisia. Savustettuja juustosuikkaleita,aijai, että olen etsinyt näitä! Matkaseurakin innostui niistä.
Kievistä lähtö oli melkein arpapeliä risteysten kanssa. Otettiinkäyttöön Samin gps-kompassi pitääksemme suunnan kohti Lvivia, näinlöysimme tiemme ulos Kievista.
Matkan alkupuolella käytiin korjauttamassa puhjeneen renkaan javaihdettiin se takaisin autoon. Renkaan reiän paikkaaminen maksoi vain3 euroa! Todella halpaa.
Samin unelma täyttyi matkan puolen välin jälkeen, kun hän onpitkään etsinyt Mini-market kylttiä. Kyseinen marketti kuuluu Lukoilinbensa-asemaketjuun. Jos ihmettelette miksi, niin kyrillisenäkirjoitettua mini-markettia, turisti lukee Mihi-mapkettina. Samijostain ihmeen syystä innostui asiasta.
Tänään ajetaan Lviviin ja poimitaan Karolina kyytiin. Sittenlähdetään samantien Varsovaan. Kyllä, kyllä tänään on pisin reissu.Mutta huomenna päästään tutkimaan Varsovaa vähän paremmin.
Ulkona on pimeä ja 6 astetta plussan puolella.