2008-02-21 01:37:08

Dima

Käytiinmuutamissa paikoissa Tarantulan kanssa. Pari kaupunki ja maisemakuvaatartui mukaan. Ei jostain syystä enää kiinnostanut mikään arkkitehtuuritai muu ‘kulttuurillinen’ asia. Lähdettiin yhteen baariravintolaan,jossa tilasin pelmenit ja jäätelöä. Tilasin jotain ginia kuivana, muttase olikin gini kuivana. Kuvittelin sen olevan jotain ihan muuta. Nohonneksi Lauralla oli Shwepperssi, niin sain tehtyä siitä Ginitonikin.Paha. Ensi kerralla aivot mukaan tilaukseen. Pelmenit oli kyllä nameja.Lähdettiin sitten Tarantulan luokse metrolla. Aseman laitteet on samatkuin Pietarin metrossa. Mutta aseman rkkitehtuuri on pilattutotaalisesti. Aseman pylväät oli peitetty kokonaan punaisillamainoksilla. Kamala. Paljas marmori tai mikä lie pinnoite olisi ollutnätimpi tulos.
Nyt on sellainen fiilis että väsyttää ja pirusti. Etten usko ettärupean säätämän kuvia. Toivottavasti jaksatte odottaa niitä. Säädän nevalmiiksi Liviin mennessä, että jossain wlan-kahvilassa saisi nesiirrettyä nettiin.