2009-05-07 22:23:18

Dima

Rakas päiväkirja.

Saarellamme on ongelma, matkustaja Juntunen on sairastunut sikainfluenssaan ja on määrätty Tohtori Mengelen toimesta sänkyyn. Nyt kuitenkin kävi niin että tohtorin käskyä ei ole noudatettu vaan matkustaja Juntunen harhaili kuumehouruissa etsien sian jalkaa syötäväksi (kuulemma sikaflunssassa sika maistuu). Onneksi matkustaja Klami on myös lähdössä sikajahtiin ja opastanee näin sikaflunssan kourissa kamppailevan kanssamatkustajamme turvallisesti dönerin pariin.

Matkustaja Tsvetkov löysi juuri hylätyn datakeskuksen jota paikalliset intiaanit kutsuvat tietokoneeksi ja nyt hän naputtelee sitä savu sormista nousten, selailee jotain jota intiaanit kutsuvat internetiksi, saksalaiset taas kertovat sieltä löytyvän pornoa.

Matkustaja Jaurola on erittäin väsynyt ja kärsii 12h kävelyn + helteen seurauksena aiheutuneen pehin kärsimyksiä, toisessa nivusessa on 10cm mittainen nirhauma joka kirvelee. Tohtori Mengele ei osannut määrätä tähän lääkitystä, kertoi että kylmä olut voisi auttaa, siis nivusiin kylmä pullo.

Huomenna vietämme vielä päivän tällä autiolla saarella, sakemannit kutsuvat tätä Berliiniksi mutta me emme tiedä miksi. Illalla suuntaamme kulkuneuvomme viikinkilaivaan joka kuljettaa ylvään ratsumme kohti kotilaitumia.

Jussi