2009-05-07 00:43:54

Dima

Eipä ollut pojista tänäänkään klubille lähtijöiksi, vaikka ihan hostellimme vieressä olisi parikin legendaarista berliiniläistä paikkaa ollut. Toivottavasti Jussi on sanojensa mittainen mies ja huomenna pääsemme tutustumaan vilkkaan kaupungin yöelämäänkin.

Pojat siis sammuivat jo aikoja sitten, itse kävin nyt läpi parin edellisen päivän kuvia.

Juho ehti alkuillasta tehdä vähän suunnitelmia huomiselle ja toimiikin huomenna ylimyrskynpäällikkönämme. Yritämme varmaan päästä vierailemaan kaverini vinkkaamassa hylätyssä itä-saksalaisessa vankilassa. Sisäänpääsy voi vaatia hieman akrobatiaa vissiinkin ja työmaa-aitojen käyttöää tikapuina.

Nyt unta kaaliin itsekin, jotta jaksan herätä kanssa aikaisin. Saksalainen huijasi taaskin, lakana punkkaan oli liian lyhyt, peitto ei mahdu pusssilakanaan ja tyyny on paikalliseen tyyliin puolen sängyn kokoinnen. No eiköhään tässäskin väsyneenä hyvin nuku.

– Eero