2009-05-06 08:26:10

Dima

Heräsin taas perinteisesti paljon aiemmin kun muut. Hostelli oli hienoilla ulkokuorilla, elektroniset lukot ovissa ja lokeroissa mutta siihen jäikin. Juhon sänky oli aika pelottavassa kunnossa, puista osa poikki ja osa kadoksissa ja loput aivan suunnattomalla mutkalla. Onneksi huoneessa oli yksi sänky jossa kukaan ei nuku, lainasimme sieltä välipuita ja näyttää siltä että yöstä selvisimme ilman vahinkoja (Siis ettei Juho tullut pohjan läpi alasänkyyni).

Hostellissa on myös Baari, jossa musa soi ihan tajuttoman lujalla ja kaikki veti tsäpäkkää niin että ajatuskin siellä olosta sai voimaan pahoin, tuo oli lisäksi aivan tajuttoman kallis.

Tarkoitus olisi herätä kahdeksalta, pakata kamat ha suunnata Dachaun kautta Berliiniin. Dimalla meni töiden parissa tosi myöhään joten Eero ajanee jos jaksaa, itselläni jäi silmälasit kotiin joten ei viitsi ajaa jos ei ole aivan pakko.

PS. Yöllä oli tullut kuvaviesti, arvasin jo kun klikkasin sitä; Minusta tuli eno ja siskoni synnytti potrean pulskan pojan 🙂 Taidankin tuoda pojalle nahkahousut ja makkaroita tuliaisiksi.

-Jussi