2009-05-04 09:10:08

Dima

Kavin kiertelemassa Krakovan vanhassa kaupungissa, oli hienoa kavella kun kaikkialla oli rauhallista, ei turisteja juoksemassa jaloissa. Ainoat ihmiset olivat asukkaita matkalla tyopaikoilleen tai puistokemisteja nauttimassa hienosta aamusta.

Ulkona paistaa aurinko pilvettomalta taivaalta, taitaa tulla taas lammin paiva, ainakin ulkona oli viela seitseman aikaan jo sen verran lamminta etta T-paidalla malttoi hyvin juosta.

Taidan lahtea nauttimaan hostellin tarjoamasta aamupalasta, tamakin hostelli oli aika nappivalinta, tehty vanhaan isoon asuntoon jossa on paljon isoja vanhoja huoneita ja ihana sisapihan terassi. Eli jos Krakovaan joku on matkalla niin Mama’s hostel on hyva valinta, en muista paljonko yopyminen maksoi mutta oli linjassa Puolan muiden hostellien kanssa. Plussaa hostellille ilmaisesta aamupalasta.

-Jussi