2009-05-01 23:00:53

Dima

Im blue sabadiidabadai…. Musiikki soi ja skoda jatkaa matkaa kohti etelän hedelmällisiä maisemia. Aurinko on jo laskenut ja ulkona on sysipimeää.

Tulee erittäin pitkä yö, olemme perillä joskus aamupäivästä, eli siis n. 11 paikkeilla, sen jälkeen muutama tunti unta ja kaupungille katsomaan nähtävyyksiä ja sitten kunnon yöunet, seuraavana päivänä herätys joskus myöhemmin koska pitää selvitä vain Puolan sisällä Krakovaan jonka pitäisi olla hieno kaupunki.

Taitaa Treblinka jäädä näkemättä, katuosoitetta ei löydy joten sinne suunnistaminen on erittäin vaikeaa, koitetaan läytää sinne aamulla matkalla Varsovaan, nyt paahdetaan Via Balticaa Final Countdownin soidessa, toivottavasti biiisi ei ole enne tulevasta (Via BAlticaa on sanottu Euroopan vaarallisimmaksi tieksi….)

PS. Ähtekää matkalle vielä kun se on mahdollista, nägkää eirooppa ja sen historia, kyse on priorisoinnista, kaikilla on varaa. Kämppä kaniin, tavarat myyntiin tai jotain, aina on mahdollisuus nähdä muutakin kuin kotikonnut

-Jussi