2009-05-01 10:11:21

Dima

ollaan edelleen motarilla, välillä ajetaan normaalia vauhtia ja sitten madellaan taas kilometritolkulla. Jännä tämä venäläinen kulttuuri, parhaimmillaan meidän kaistalla on kaksi autoa rinnan ja kolmas ohittaa penkan kautta hiekka pöllyten 🙂

Avasin vitvoikkeeksi eilen 90 sentillä ostamani olut-tölkin, kokoa tällä on täysi litra ja olutkin maistuu juotavalle. Eiliseen tapaan jatkan rötväystä takapenkillä vielä kun täällä on tilaa. Alkumatkasta ehdin katsoa eiliset kuvatkin läpi, yhteensä 19 julkaistavaa kuvaa ensimmäiseltä päivältä. Enemmänkin olisi mutta osa on samoja kuin muilla joten antaa muiden laitella ne.

uusi kamera on toiminut erittäin hienosti ja pelko siitä että uusi runko ja merkki aiheuttaa vaikeuksia oli turhaa, totuin Nikonin logiikkaan aika nopeasti ja nyt kyllä edelleen on tyytyväinen vaihttoon, tuo runko on vain toimiva ja tekee sen mitä rungon pitääkin. Nuo ostamani 35mm f/2.0 ja 85mm f/1.8 piirtävät kummatkin erittäin hienoa jälkeä. Ainoa asia jota en ymmärrä ja jota en voinut selvittää koska manuaalit toki ovat kotona on tuo takapanelin joystikissä oleva valinta pisteen ja L:n välillä, jos joku lukija tietää mkä sen tarkoitus on niin kertokaa ihmeessä ja muutenkin olisi kiva saada kommentteja 🙂

-Jussi