2008-10-25 03:50:24

Dima

Bileissä tutustuttiin moniin ihmisiin. Oli erittäin mukava ilta. Ihmisiä oli tullut ympäri maailmaa.
Paluumatkalla miliisi pysäytti rutiinitarkastukseen. Ja meidän paperit olivat majoituspaikalla. Oli aika paniikkitilanne. Päätin puhua miliisille englanniksi, niin hän vähän hämmentyi ja koputti autoa ja sanoi että auton paperit. Just kun rupesin selittämään papereistä, joku muu tarkastuksessa oleva auto lähti karkuun. Miliisi sanoi että lähtekää vaan ja juoksi hoitamaan tapausta. Huhhuh, olipa lähellä. Hyvä sattuma ja tuuri.
Nyt ollaan kasattu kamat autoon ja Mihailille jätetty lappu, että päätettiin lähteä jo yöllä. Meidän pitäisi olla Pietarissa jo ennen klo 23, koska isä vaimoineen ovat mökillä ja avaimet jätettiin naapureille. Naapurit käyvät nukkumaan aikaisin lasten takia. Ollaan myös Novgorodissa valoisaan aikaan ja nähdään paremmin sitä lyhyeellä visiitillä.
Mutta nyt matkaan!
-Dima