2008-10-22 11:49:10

Dima

Vihdoinkin matkalla Moskovaan!

Tosin Eerik sanoi äsken “taidetaan jäädä Venäjälle”. Pysähdyimme tarkistamaan ilmanpaineita, eikä oikeata paikkaa meinannut ollakaan helppo löytää. Teimme ainakin kolme kertaa u-käännöksen risteyksessä seisovien miliisien Ympäri ja lopulta kysyimme heiltä neuvoa. Tietenkään tämäkään asia ei hoidu tässä maassa huoltoasemalla vaan jossain ladon pihalla, jossa on 3 rengasta jonossa meitä ennen… Niin ja se Eerikin kommentti liittyi siihen, että toinen etuvanne on jo hieman mutkalla paikallisten teiden ansiosta.

ihan ongelmitta aikainen lähtömmekään ei onnistunut. Öinen yökerhoreissu ensinnäkin viivästytti heräämitä vähän ja Dima oli unohtanut invertterin päälle yöksi. Ja auto oli mummon luona autotallissa. Onneksi läheisessä talossa kattoa korjailleet sedät olivat auttaneet ja antaneet virtaa. Me Eerikin kanssa vaan ihmeteltiin, että kestääpä kauan hakea auto mummolta.

noniin, nyt tuli mies tarkistamaan paineita, eiköhän me tästä vielä Moskovaan päästä. Edessä tosin mielenkiintoisia teitä maaseudulla…

– Eero