2008-10-21 05:44:08

Dima

Täti tekstasi juuri kun olimme lähdössä keskustaan. Joten mentiin suoraan kotiin. Yökaupunki jäi väliin.
Erittäin vieraan varaisesti täti Natasha ja setä Viktor yrittivät huolehtiä meistä. Tuttuun tapaan yrittivät yliruokkia meidät heti alkuun. Söimme kuitenkin vähäisesti. Kana-porkkana-sieni-sipuli-maioneesi -salaattia, perunamuusia ja kanapihvejä ja suolakurkkua. Pöydällä oli muutakin, mutta niihin emme koskeneet. Riitti jo yöpalaksi.
Viktorin kanssa ehdimme jutella Moskovan ja isoisoisän kylästä. Sain paljon neuvoja. Ja lisää tulee illalla.
Pojat ovat jo nukkumassa. Sovittiin että heräämme klo 14 ja lähdetään kaupungille ja linnaan. Käydään myös mummon luona. Sinne ainakin jätämme auton ensi yöksi autotalliin. Katsotaan vielä ehditäänkö tavata täkäläisiä ystäviä. Jos löydän heidän yhteystietoja.
Mutta nyt nukkumaan.
-Dima