2008-10-18 20:41:09

Dima

Lähdettiin sitten piennelle autokruisingille, kun ulkona ei pitkään pystytty olemaan kylmän tuulen takia. Heitettiin Liinu ja Mikko asumispaikkaansa ja lähdettiin takaisin keskustaan. Tapaamaan Eerikin ystävää Irinaa. Ollaan nyt pienessä ravintolassa odottamassa pizzoja. Katsotaan kuinka pitkään jaksetaan olla jos odottais siltojen aukeamisten asti ja sitten kotiin.
Liikenne täällä on sujuvaa, kunhan ajaa venäläisittäin 😉
Käytiin katsomassa yhtä antiikkikamerakauppaa, jossa olen ennenkin käynyt ostamassa optiikkaa ja kameroita. Tartui sieltä Lubitel ja pari 120 filkkaa. Nyt kokoelmaani tuli uusi kameratyyppi. Jesh, sitä on odotettu.
Huomenna lähdetään Pietarhoviin. Katsotaan jos siellä olis suihkulähteet päällä. Vaikea uskoa. Ainakin Pietarissa suihkulähteet ovat toiminnassa.